Vereeuwig uw kind!

Welkom bij Fotosessie.nl, waar het vastleggen van de schoonheid en het plezier van uw baby onze specialiteit is. We begrijpen dat je kleintje een kostbare zegen is, en het vastleggen van hun eerste paar maanden is een moment dat je voor altijd zult koesteren.

Onze fotostudio is uitgerust met de nieuwste technologie, verlichting en een reeks rekwisieten, dekens en kussens die speciaal zijn ontworpen voor babyfotografie en zorgen ervoor dat elk detail van de schattigheid van je baby op de mooiste manier wordt vastgelegd. Ons team van ervaren fotografen weten precies hoe ze baby’s moeten behandelen, waardoor de fotosessie een warme en comfortabele ervaring wordt voor zowel jou als je kleintje.

We weten dat het moeilijk kan zijn om baby’s te fotograferen, omdat ze zich misschien niet bewust zijn van het feit dat ze gefotografeerd worden, maar onze fotografen zijn geduldig en zachtaardig en zorgen ervoor dat uw baby zich tijdens de sessie op zijn gemak en ontspannen voelt.

Bij Fotosessie.nl vinden we dat de eerste fotosessie van je baby een plezierige en stressvrije ervaring moet zijn, en we bieden een gastvrije omgeving waar het hele gezin aan mee kan doen. Onze fotografen zijn kunstenaars die weten hoe ze het beste in je baby naar boven kunnen halen en hun unieke persoonlijkheid en onschuld kunnen vastleggen.

Neem geen genoegen met zomaar een momentopname. Investeer in professionele fotografie om de schoonheid en persoonlijkheid van je baby vast te leggen in deze bijzondere levensfase. We bieden niet alleen babyfotosessies aan, maar ook familiefotosessies, zodat iedereen kan worden meegenomen in de herinneringen. En voor een leuke twist, waarom zou je geen cake smash-sessie overwegen om de eerste suikerhigh van je baby vast te leggen?

Boek vandaag nog de fotoshoot van je baby op Fotosessie.nl en laat ons tijdloze herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Pakket Standaard
€49,-
☆ 25 foto-opnames
1 foto naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
Boek nu
PAkket Extra
€159,-
☆ 50 foto-opnames
10 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
-
Boek nu
Pakket Deluxe
€249,-
☆ 120 foto-opnames
50 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
Incl. 2 luxe prints
-
Boek nu
pakket Deluxe plus
€339,-
☆ 150 foto-opnames
75 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
incl. 10 luxe prints
-
Boek nu
  • Extra: Professionele Visagie & Haarstyling: €49 p.p
  • Extra: Kledingwissels: €22,50 per kledingwissel inclusief extra fotosessie