Love sessie!

Hier op fotosessie.nl gaan we die liefde vastleggen die niet los te laten is. Of het nu met je partner, vrienden of familie is, liefde is voor iedereen en we gaan spectaculaire foto’s maken en jullie liefde en de band die jullie delen vastleggen. Ons team van perfect uitgeruste fotografen zal enkele van de meest indrukwekkende foto’s maken die je ooit hebt gezien, en jij zult erin staan.

Je hoeft niet te wachten tot Valentijnsdag om een romantische fotosessie met je geliefde te boeken. Het leukste aan boeken bij Fotosessie.nl is dat je zelf kunt kiezen waar en wanneer; we hebben meerdere locaties door heel Nederland, van fotostudio’s tot prachtige locaties in parken en stranden. Onze studio biedt een comfortabele en ontspannende omgeving, waar je echt jezelf kunt zijn en je liefde kunt laten schijnen.

 

Je zult niet alleen fantastische foto’s hebben, maar ook een goede en plezierige ervaring waarbij ons team van fotografen klaar staat om te poseren en geen enkele combinatie te missen om ervoor te zorgen dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt voor de camera, of je nu met je lieveling komt of iemand anders.

Dus waarom wachten? Kom naar Fotosessie.nl en laat ons je helpen je liefde vast te leggen op een manier die je een leven lang zult koesteren. Boek vandaag nog uw sessie en begin met het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan.

Pakket Standaard
€49,-
☆ 25 foto-opnames
1 foto naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
Boek nu
PAkket Extra
€159,-
☆ 50 foto-opnames
10 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
-
Boek nu
Pakket Deluxe
€249,-
☆ 120 foto-opnames
50 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
Incl. 2 luxe prints
-
Boek nu
pakket Deluxe plus
€339,-
☆ 150 foto-opnames
75 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
incl. 10 luxe prints
-
Boek nu
  • Extra: Professionele Visagie & Haarstyling: €49 p.p
  • Extra: Kledingwissels: €22,50 per kledingwissel inclusief extra fotosessie