Vrienden Fotosessie!

Ben je op zoek naar een leuke en unieke manier om herinneringen vast te leggen met je vrienden? Zoek niet verder! Bij Fotosessie.nl bieden we een unieke en gepersonaliseerde fotoshootervaring die perfect is voor vrienden die samen blijvende herinneringen willen creëren.

Onze ervaren fotografen werken met u samen om een fotoshoot op maat te maken die is afgestemd op uw persoonlijkheid en stijl. Of je nu op zoek bent naar een casual, speelse sfeer of een meer elegante en verfijnde look, wij zorgen ervoor dat je fotoshoot weerspiegelt wie je bent en waar je van houdt.

En laten we de verbluffende resultaten niet vergeten! Met onze nieuwe technologische apparatuur en professionele verlichtingstechnieken zullen jij en je vrienden gegarandeerd genieten van de beelden die we produceren. We nemen de tijd om verbluffende afbeeldingen van hoge kwaliteit te maken die u jarenlang zult koesteren.

Dus waarom wachten? Boek vandaag nog een fotoshootsessie bij Fotosessie.nl en maak herinneringen met je vrienden die een leven lang meegaan. We kunnen niet wachten om met je samen te werken!

Pakket Standaard
€49,-
☆ 25 foto-opnames
1 foto naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
Boek nu
PAkket Extra
€159,-
☆ 50 foto-opnames
10 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
-
Boek nu
Pakket Deluxe
€249,-
☆ 120 foto-opnames
50 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
Incl. 2 luxe prints
-
Boek nu
pakket Deluxe plus
€339,-
☆ 150 foto-opnames
75 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
incl. 10 luxe prints
-
Boek nu
  • Extra: Professionele Visagie & Haarstyling: €49 p.p
  • Extra: Kledingwissels: €22,50 per kledingwissel inclusief extra fotosessie