Caputure the Party!

Verras uw dierbaren met een onvergetelijke ervaring met Fotosessie.nl! Een fotosessie boeken voor een groep vrienden of collega’s is een uniek en origineel cadeau-idee, perfect voor elke speciale gelegenheid, of u nu een verjaardag, vrijgezellenfeest of vrijgezellenfeest viert , vrijgezellenfeest of gewoon lekker een dagje uit met vrienden, een fotosessie met Fotosessie.nl tilt jouw evenement naar een hoger niveau.

Onze fotosessie zijn geschikt voor alle leeftijden, waardoor het een leuke bezigheid is voor iedereen. Niet alleen heb je een knaller je helemaal opkleden en poseren, maar je ontvangt ook professionele foto’s van hoge kwaliteit om jarenlang te koesteren.

Bij Fotosessie.nl bieden we het beste van twee werelden: u kunt kiezen uit een van onze volledig uitgeruste fotostudio’s of kiezen voor een buitenlocatie voor een meer natuurlijke setting.

Onze professionele fotografen en geavanceerde apparatuur zorgen ervoor dat elk moment in verbluffende details wordt vastgelegd, wat resulteert in een verzameling foto’s van hoge kwaliteit die jij en je vrienden voor altijd zullen koesteren.

Neem geen genoegen met zomaar een cadeau, maar trakteer uw dierbaren op een onvergetelijke dag met Fotosessie.nl. Boek nu en kies uit een van onze handige locaties, en laat ons voor de rest zorgen. Het plezier is slechts een klik verwijderd!

Pakket Standaard
€49,-
☆ 25 foto-opnames
1 foto naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
Boek nu
PAkket Extra
€159,-
☆ 250foto-opnames
10 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
-
Boek nu
Pakket Deluxe
€249,-
☆ 120 foto-opnames
50 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
Incl. 2 luxe prints
-
Boek nu
pakket Deluxe plus
€339,-
☆ 150 foto-opnames
75 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
incl. 10 luxe prints
-
Boek nu
  • Extra: Professionele Visagie & Haarstyling: €49 p.p
  • Extra: Kledingwissels: €22,50 per kledingwissel inclusief extra fotosessie