Laat je schoonheid zien!

Gefeliciteerd met je reis naar het moederschap! Dit is een speciale en unieke tijd in je leven en het vastleggen van de liefdesband tussen jou en je groeiende buik is een must. Bij Fotosessie.nl begrijpen we de schoonheid van zwangerschap en zetten we ons in om uw herinneringen vast te leggen met verbluffende en tijdloze foto’s.

Of je nu liever alleen komt of een speciaal iemand meeneemt, onze ervaren fotografen maken foto’s die de liefde en vreugde van deze geweldige reis laten zien. Ze begeleiden je door de fotosessie, helpen met poseren en zorgen ervoor dat de focus op je mooie buik en prachtige gezicht blijft. Aarzel niet om rekwisieten mee te nemen, zoals schoentjes, kleine kleren of je echografieën om de shoot te personaliseren en nog meer betekenis te geven.

Elke zwangerschap is anders en bijzonder, en bij Fotosessie.nl zijn we er om die schoonheid op een unieke manier vast te leggen. Onze studio is ontworpen om je comfortabel en ontspannen te laten voelen, waardoor we de essentie van je zwangerschap op een mooie en natuurlijke manier kunnen vastleggen.

Trakteer jezelf op een verwennende fotosessie en vier de vreugde van het moederschap en ervaar de magie van het vastleggen van de liefdesband tussen jou en je buik. Boek vandaag nog uw sessie en laat ons u helpen herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Pakket Standaard
€49,-
☆ 25 foto-opnames
1 foto naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
Boek nu
PAkket Extra
€159,-
☆ 50 foto-opnames
10 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
-
Boek nu
Pakket Deluxe
€249,-
☆ 120 foto-opnames
50 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
Incl. 2 luxe prints
-
Boek nu
pakket Deluxe plus
€339,-
☆ 150 foto-opnames
75 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
incl. 10 luxe prints
-
Boek nu
  • Extra: Professionele Visagie & Haarstyling: €49 p.p
  • Extra: Kledingwissels: €22,50 per kledingwissel inclusief extra fotosessie