Fotografie voor degenen thuis!

In onze studio weten we dat huisdieren ook deel uitmaken van de familie. Daarom bieden we gespecialiseerde fotosessies aan voor huisdieren, waarbij we hun unieke persoonlijkheden en de speciale band die ze delen met hun eigenaren vastleggen.

Onze ervaren fotografen zullen er alles aan doen om uw huisdier te begrijpen. We weten dat het onvoorspelbaar kan zijn en zijn eigenaardigheden heeft. Daarom werken we met geduld en zorg om de perfecte foto te maken. Of je nu een hond, kat of zelfs een vis hebt, we zorgen ervoor dat ze comfortabel en ontspannen zijn tijdens de fotosessie.

Onze studio is uitgerust met professionele camera’s en verlichting om de schoonheid van je huisdier op de meest prachtige manier vast te leggen. We bieden ook verschillende achtergronden en settings om uit te kiezen, zodat de unieke persoonlijkheid van je huisdier in elke foto naar voren komt.

Maar dat is nog niet alles – we weten dat huisdieren een belangrijk onderdeel zijn van de familie. Daarom raden we aan om de hele familie bij de fotosessie te betrekken. Of je nu de speciale band tussen een kind en zijn of haar huisdier wilt vastleggen of gewoon een familie fotosessie met je harige vriend wilt maken, ons team zal met je samenwerken om de perfecte foto te creëren.

Onze huisdierenfotosessies zijn het perfecte cadeau of aandenken en bieden blijvende herinneringen aan je huisdier voor de komende jaren. Je kunt terugkijken op de foto’s en de speciale momenten met je huisdier herinneren.

Waarom wachten? Boek vandaag nog een huisdierenfotosessie in onze studio en leg de unieke persoonlijkheid en schoonheid van je vriend vast. We beloven een leuke en stressvrije ervaring voor jou en je huisdier, met verbluffende resultaten waar je voor altijd van zult genieten.

Pakket Standaard
€49,-
☆ 25 foto-opnames
1 foto naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
Boek nu
PAkket Extra
€159,-
☆ 50 foto-opnames
10 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
-
Boek nu
Pakket Deluxe
€249,-
☆ 120 foto-opnames
50 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
Incl. 2 luxe prints
-
Boek nu
pakket Deluxe plus
€339,-
☆ 150 foto-opnames
75 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
incl. 10 luxe prints
-
Boek nu
  • Extra: Professionele Visagie & Haarstyling: €49 p.p
  • Extra: Kledingwissels: €22,50 per kledingwissel inclusief extra fotosessie