Familie Fotosessie!

Wil je de liefde, het gelach en de vreugde van je gezin op een professionele en tijdloze manier vastleggen? Zoek niet verder dan Fotosessie.nl! Onze fotosessie is de perfecte gelegenheid voor gezinnen om samen te komen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

We begrijpen het belang van familie en hoe vluchtige tijd kan zijn, daarom zijn we toegewijd om de essentie van uw familie vast te leggen op een manier die de liefde en band die u deelt echt weerspiegelt. Onze ervaren fotografen zijn getraind om het beste in elk gezinslid naar boven te halen en een plezierige en ontspannen sfeer te creëren tijdens de fotosessie.

We hebben niet alleen een getalenteerd team van fotografen, maar we hebben ook een van de grootste en goed geoutilleerde studio’s van Nederland. Onze ultramoderne faciliteiten bieden gezinnen een comfortabele en ruime omgeving om de perfecte foto te maken. We hebben twee opties waaruit u kunt kiezen: onze ultramoderne fotostudio’s of het prachtige buitenleven op het strand of in het park.

Met onze unieke benadering van familiefotografie kunt u hulp verwachten bij het poseren, zodat u verzekerd bent van verbluffende en natuurlijke beelden die de herinneringen van uw gezin jarenlang zullen bewaren.

We bieden ook verschillende pakketten aan om aan de behoeften van elk gezin te voldoen.

Een fotoshoot met je gezin boeken bij Fotosessie.nl is niet alleen een leuk idee, maar ook het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Mis deze ongelooflijke kans niet om blijvende herinneringen met uw gezin te creëren. Boek je fotoshoot en laat ons jouw verhaal vastleggen.

Pakket Standaard
€49,-
☆ 25 foto-opnames
1 foto naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
Boek nu
PAkket Extra
€159,-
☆ 50 foto-opnames
10 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
-
Boek nu
Pakket Deluxe
€249,-
☆ 120 foto-opnames
50 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
Incl. 2 luxe prints
-
Boek nu
pakket Deluxe plus
€339,-
☆ 150 foto-opnames
75 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
incl. 10 luxe prints
-
Boek nu
  • Extra: Professionele Visagie & Haarstyling: €49 p.p
  • Extra: Kledingwissels: €22,50 per kledingwissel inclusief extra fotosessie