Begrafenis fotosessie.

Het verliezen van een geliefde is nooit gemakkelijk en het rouwproces kan overweldigend zijn. Het is belangrijk om de goede tijden en de gelukkige herinneringen die met die persoon zijn gedeeld te onthouden, en een begrafenisfotosessie kan daarbij helpen.

Bij onze studio begrijpen we het belang van het vastleggen van die momenten en het creëren van een blijvende herinnering aan de persoon die is overleden. Onze ervaren fotografen staan ​​klaar om u op een positieve en opbeurende manier aan uw geliefde te laten herinneren. Door uw familie samen te brengen voor een fotosessie, kunt u de herinnering aan uw geliefde eren en het leven vieren dat hij/zij heeft geleefd.

Wij geloven dat een begrafenisfotosessie een mooie manier kan zijn om uw geliefde te herinneren en de familie samen te brengen tijdens een moeilijke periode. Ons team zal met u samenwerken om een comfortabele en vredige sfeer te creëren, zodat de ervaring zo positief mogelijk verloopt.

Onze studio is uitgerust met de nieuwste technologie en professionele verlichting om ervoor te zorgen dat elke foto van de hoogste kwaliteit is. We bieden ook een verscheidenheid aan achtergronden en instellingen om uit te kiezen, zodat u de shoot kunt personaliseren naar uw voorkeuren.

Onthoud, uw geliefde zou willen dat u gelukkig bent en de gedeelde herinneringen koestert. Een begrafenisfotoshoot kan daarbij helpen en ons team staat klaar om u elke stap van de weg te ondersteunen. Neem contact met ons op om uw sessie te boeken.

Pakket Standaard
€49,-
☆ 25 foto-opnames
1 foto naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
Boek nu
PAkket Extra
€159,-
☆ 50 foto-opnames
10 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
-
Boek nu
Pakket Deluxe
€249,-
☆ 120 foto-opnames
50 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
Incl. 2 luxe prints
-
Boek nu
pakket Deluxe plus
€339,-
☆ 150 foto-opnames
75 foto's naar keuze
Keuze uit strand/park/studio
incl. 10 luxe prints
-
Boek nu
  • Extra: Professionele Visagie & Haarstyling: €49 p.p
  • Extra: Kledingwissels: €22,50 per kledingwissel inclusief extra fotosessie