Word een superster!

Ben je klaar om je als een echte superster te voelen en je schoonheid vast te leggen op een manier die je vol zelfvertrouwen en prachtig zal laten voelen? Onze beauty & glamour fotoshoot is precies wat je nodig hebt! Onze ervaren fotografen en getalenteerde haar- en make-upartiesten zullen met je samenwerken om een look te creëren die uniek is voor jou en je natuurlijke schoonheid op de meest verbluffende en glamoureuze manier mogelijk vast te leggen.

Onze ultramoderne studio, professionele camera’s en deskundige belichting zorgen ervoor dat je foto’s er absoluut adembenemend uitzien. Onze fotografen zijn experts in het naar voren brengen van het beste in hun onderwerpen en ze zullen met je samenwerken om een look te creëren die past bij jouw visie en stijl.

Ons team van professionele make-upartiesten en kappers zijn ook beschikbaar om je een verbluffende en foutloze look te geven die je vol zelfvertrouwen en mooi zal laten voelen. Ze helpen je de perfecte look te creëren voor je fotosessie en zorgen ervoor dat elk detail precies goed is.

Of je nu op zoek bent naar het maken van een portfolio of gewoon je schoonheid op een unieke en prachtige manier wilt vastleggen, onze beauty & glamour fotosessie is de perfecte keuze voor jou. Ons team van professionals is toegewijd aan het creëren van een onvergetelijke ervaring die je voor altijd zult koesteren.

Naast onze studio bieden wij ook de mogelijkheid om een fotosessie op locatie te boeken, zodat je de setting kunt kiezen die het beste bij jou en jouw visie past.

Waarom wachten? Boek vandaag nog je beauty & glamour fotosessie en laat ons je helpen je schoonheid op de meest glamoureuze en prachtige manier mogelijk vast te leggen. Je verdient het om vol zelfvertrouwen, mooi en als een echte superster te voelen – en wij zijn er om dat mogelijk te maken!

Pakket Geel
€149,-
☆ 48 foto-opnames
24 foto naar keuze
1 decor/thema
1 kleding-outfit
Make-up Artist
Boek nu!
Pakket orange
€189,-
☆ 80 foto-opnames
48 foto's naar keuze
2 decors/thema
2 kleding-outfit
Make-up Artist
Hairstyling
Boek nu!
Pakket roze
€229,-
☆ 120 foto-opnames
72 foto's naar keuze
3 decors/thema
3 kleding-outfit
Make-up Artist
Hairstyling
Incl. 2 luxe prints A5
Boek nu!
Pakket rood
€299,-
☆ 200 foto-opnames
100 foto's naar keuze
4 decors/thema
3 kleding-outfit
Make-up Artist
Hairstyling
Incl. 2 luxe prints A5
Boek nu!
Pakket blauw (Fotosessie Samen)
€119,- p.p
(minimaal 2 personen)
☆ 120 foto-opnames
70 foto naar keuze
2 decor/thema
2 kleding-outfit
Make-up Artist
Hairstyling
THEMA’S:?
Boek nu!